Útmutató

KÉRDŐÍV: kérjük töltse ki kérdőívünket, mely a száraz hüvelyesekkel (bab, borsó, lencse, csicseriborsó) kapcsolatos fogyasztói ismeretek, szokások és vélemények megismerésére irányul

FAO: rövid ismertető a Egyesült Nemzetek Szervezetének Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetéről

NÖDIK: rövid ismertető a tápiószelei Növényi Diverzitás Központról

Kislexikon: bemutatjuk a különböző hüvelyeseket, a világ minden tájáról, ismertetve tápértékeiket és fontosabb jellemzőiket.

Előadások: hüvelyesek éve kapcsán tartott érdekes előadásokból válogatunk és hozzáférhetővé tesszük az ehhez tartozó diasorokat, összefoglalókat

Könyvajánló: hüvelyesekhez kapcsolódó érdekes könyvek rövid bemutatása

Videók: érdekes videók gyűjtőhelye, melyek segítenek megismerni a babok és borsók változatos világát

Gasztronómia: hüvelyesekből készíthető ételek bemutatása

Események: év szakmai és gasztronómiai programjait összegyűjtő eseménynaptár

Linktár: ismertetjük azokat a honlapokat, melyek a Hüvelyesek Éve programhoz csatlakoznak, valamint segíthetnek a hüvelyesek részletesebb megismerésében

Önkéntesség:  lehetőségek, amiben segítségre számítunk és várjuk a lelkes önkéntes segítőket